راهنمای تدوین و شرایط پذیرش مقاله
ـ نشریه از مقاله های پژوهشی معتبری که حاوی مطالب و نکات علمی جدید و غیر اقتباسی باشد استقبال میکنـد واز چاپ مقاله های مبتنی بر گردآوری یا ترجمه معذور است. صرفاً مقاله هایی در این مجله منتشر می شود که در نشریه های داخلی و خارجی چاپ یا ارائه نشده باشد.
ـ حق چاپ مقاله، پس از پذیرش آن، برای نشریه محفوظ است و نویسنده مقاله مجاز بـه چـاپ آن در جـای دیگر نیست.
ـ انتشار آثار ارسالی الزاماً به معنای همرأی بودن با نویسندگان نیست و مجله مسئولیتی در این زمینه ندارد.
ـ مجله در قبول، رد، اصلاح، و ویرایش مقاله های دریافتی آزاد است.
ـ در داوری مقالات ارسالی از شیوه ی «دو سو ناشناس» (Double blind peer review) استفاده میشود. در این روش، داوری مقاله به دو داور سپرده میشود که با موضوع مقاله آشنا و در آن متخصص باشند اما نام نویسنده برای داوران و همچنین نام داوران برای نویسنده مشخص نیست.
- دریافت مقالات صرفا از طریق سامانه الکترونیک نشریه به آدرس (thr.araku.ac.ir ) صورت می پذیرد.
- مقاله بایستی مشتمل بر بخش های زیر باشد:
(عنوان، نام نویسندگان، چکیده، واژههای کلید، متن اصلی، نتیجه گیری، پیوستها (در صورت نیاز)، فهرست منابع و مآخذ)
- چکیده حداقل 150 و حداکثر در 250 کلمه تنظیم شود.
- چکیده شامل، طرح مساله اصلی پژوهش، پرسشها، مدعا یا فرضیه، روش و دستاوردهای پژوهش میباشد.
- واژگان کلیدی حداقل 3 و حداکثر 5کلمه باشد.
- مقدمه باید شامل بیان موضوع، طرح مساله، پرسش یا پرسشها، فرضیه یا فرضیات، روش، چارچوب نظری (در صورت نیاز)، تعریف مفاهیم، پیشینه تحقیق و نوآوری پژوهش باشد.
- متن اصلی شامل بحث و بررسی فرضیه (فرضیات) تحقیق و ارائه تحلیل های مناسب با موضوع است.
ـ نویسنده/ نویسندگان محترم، مقاله را به همراه به مشخصات ذیل ارسال کنند:
- نام و نام خانوادگی نویسنده/ نویسندگان به فارسی و انگلیسی؛
- میزان تحصیلات، رتبه علمی، گروه آموزشی، نام دانشکده، دانشگاه، و شهر محل دانشگاه نویسنده/ نویسندگان به فارسی و انگلیسی؛
- معرفی نویسنده مسئول در صورت تعدد نویسندگان؛
- درج نشانی پست الکترونیک نویسنده/ نویسندگان؛
- نشانی، کدپستی، شماره تلفن های همراه، منزل، محل کار، و دورنگار نویسنده مسئول؛
ـ پذیرش اولیه مقاله مشروط به رعایت نکات "راهنمای تدوین و شرایط پذیرش و انتشار مقاله" و پذیرش نهایی و چاپ آن مشروط به تأیید داوران مقاله و هیئت تحریریه نشریه است. در هر صورت، نتیجه به نویسنده اعلام میشود.
الگوی فنی تنظیم مقالات
ـ صفحات مقاله حداقل 15 و حداکثر 25 صفحه A4 باشد و در مجموع از7000 کلمه تجاوز نکند.
مقالهها مشتمل بر مقدمه، مباحث اصلی، نتیجه گیری و منابع باشد. معادل خارجی اسامی، اصطلاحات و واژگان خاص در پاورقی ذکر شود.
مقالة در محیط word 2013 و متن آن با فونت 13 B Nazanin، و پاورقی هم 11 B Nazanin باشد.
(عبارات انگلیسی با فونت Times New Roman و هم سایز فارسی در متن و در پاورقی دو سایز کوچکتر باشد) علاوه بر فایل word فایل PDF نیز ارسال شود. فاصله خطوط، یک سانتی متر باشد.
ارجاعات مقاله، درون متنی باشد، به این صورت که برای ارجاع به منابع در متن مقاله، نام خانوادگی یا نام مشهور نویسنده کتاب یا مقاله، سال چاپ، شماره جلد و صفحه یا صفحات منبع مورد نظر درون پرانتز آورده شود. مانند: (صدوق،1375، 1/23). و در صورتی که از یک نویسنده چند منبع استفاده شود و سال نشر هر دو یکسان باشد، نام هر منبع پس از نام نویسنده آورده شود؛ وگرنه ذکر سال نشر کافی است. در ارجاعات اینترنتی (نام خانوادگی،تاریخ دقیق، آدرس) آورده شود.
یادداشتهای توضیحی در پاورقی و با دو سایز کوچکتر از فونت متن درج شود. ارجاع در یادداشتها نیز به همان شیوه متن و مشخصات تفصیلی منبع در فهرست منابع پایان مقاله بیاید. در صورت استفاده از فرهنگ یا دانشنامهای که سرویراستار دارد، نام وی و شماره صفحه، درون پرانتز آورده شود.
منابع: در پایان مقاله و ابتدا منابع فارسی و عربی (شامل کتاب و مقاله) و سپس منابع لاتین بر اساس نام خانوادگی نویسنده یا نام مشهور وی، به ترتیب حروف الفبا، به صورت زیر ذکر شود:
کتاب: نام خانوادگی، نام (نویسنده/ نویسندگان)، نام کتاب به صورت (ایتالیک /ایرانیک)، ترجمه یا تصحیح: نام و نام خانوادگی مترجم یا مصحح، محل نشر، نام ناشر، نوبت چاپ ( درصورتی که چاپ اول باشد، لزومی ندارد که نوشته شود) ، سال انتشار.
مقاله: نام خانوادگی، نام (نویسنده/نویسندگان)، «عنوان مقاله»( داخل گیومه)، نام نشریه (به صورت ایتالیک /ایرانیک)، سال انتشار، شماره نشریه، شماره صفحات ابتدا و انتهای مقاله.
منابع اینترنتی: نام خانوادگی، نام (نویسنده/نویسندگان)، «عنوان موضوع »(داخل گیومه)، (یا عنوان نشریه الکترونیکی، سال، شماره جلد)، نام و آدرس پایگاه اینترنتی.
تمامی آیات قرآن لازم است دارای حرکت گذاری کامل بوده و در داخل گیومه آورده شوند و نشانی آیات، بلافاصله پس از ذکر آنها، داخل پرانتز درج شود؛ مانند: (البقره: 185). سوره هایی که دارای الف و لام هستند در ارجاعات باید به شکل اصلی آورده شوند.
در قسمت منابع، در صورتی که نام نویسنده تکراری باشد به جای استفاده از کلمه همو یا تکرار کردن نام نویسنده از خط فاصله اسفاده کنید.
روایات نیز باید دارای حرکت گذاری کامل بوده و در داخل گیومه ذکر شوند.
رعایت دستور خط فارسی مصوّب فرهنگستان زبان و ادب فارسی الزامی است.
ترتیب مقالات در مجله بر اساس ترتیب الفبایی عناوین مقالات است.
توجه: هر مقاله باید دارای چکیده انگلیسی نیز باشد.
برای دریافت فایل قالب پیشنهادی مجله اینجا کلیک نمایید.
برای دریافت فایل تعارض منافع اینجا کلیک نمایید.
برای دریافت فایل مشخصات نویسنده اینجا کلیک نمایید.
برای دریافت فایل تعهدنامه اینجا کلیک نمایید.